Veel gestelde vragen

Ja, je mag binnen het abonnement afwisselen tussen ouders en kinderen, zodat de vader bijvoorbeeld de ene week traint met zijn zoon en de andere week de moeder met de zoon.

Ja, de workouts gaan in principe altijd door, het hele jaar door, onder alle weeromstandigheden. Alleen als er gevaarlijke omstandigheden zijn (denk aan code rood, oranje, geel) worden de workouts geannuleerd, waarvan de deelnemers uiterlijk een uur van tevoren op de hoogte zullen worden gesteld via de contactgegevens die zij bij ons bekend hebben gemaakt. Ook in de vakanties gaan de workouts door, behalve op de nationale feestdagen.

Je kunt het abonnement 1 keer per jaar voor maximaal een maand stopzetten, bijvoorbeeld ivm vakantie. Dit kan ook als het abonnement pas net van start is gegaan.

Onze trainers zijn speciaal opgeleid om goed met jonge kinderen om te gaan en hebben zelf ook kinderen. Wij snappen allemaal dat kinderen weleens geen zin hebben of even iets voor zichzelf willen doen. Daar laten we ook ruimte voor in onze workouts. De ervaring leert dat kinderen na verloop van tijd vanzelf weer meedoen, omdat zij willen delen in het plezier van de groep.

Het workout-programma is zorgvuldig en met de nodige creativiteit samengesteld, zodat zowel ouder als kind aan hun trekken komen. Door middel van o.a. een HIIT-blok, zorgen wij dat het ook voor ouders een pittige training is.

Iedereen kan meedoen aan onze workouts. Conditie opbouwen doe je door te beginnen met bewegen. Binnen onze workouts is het mogelijk op je eigen niveau mee te doen en de trainer geeft advies over zwaardere en lichtere varianten van een oefening.

In principe sluit je een abonnement af voor 1 ouder en 1 kind. De workouts zijn hier ook op afgestemd. Mocht je dit toch graag anders willen, dan kun je contact met ons opnemen via info@fitfamily.com of 030-7370034. Wij kunnen dan kijken of we tot een oplossing kunnen komen.

Trek sportieve kleding aan, waarbij je rekening houdt met de weersomstandigheden. Wij raden aan om sportschoenen te dragen met goede vering. Wij raden ook aan om een flesje water mee te nemen voor tijdens de workout en wat groente/fruit voor het fruitmomentje na de workout. Eventuele sleutelbossen, telefoons of andere waardevolle spullen kun je meenemen en bij de trainer achterlaten.