Fit family workouts

Onderstaande infographic toont de kenmerkende elementen van de Fit family workouts:

Full body workout – voor ouder & kind

De workouts van Fit family zijn uitdagend voor zowel ouder als kind (2½ t/m 7 jaar). Iedere workout bevat een high impact gedeelte waarin de ouders flink worden uitgedaagd. De kinderen blijven betrokken door middel van spelelementen, competitie en elementen van storytelling. Een workout duurt 45 minuten.

Outdoor – all year round

De workouts van Fit family vinden buiten plaats, omdat het voor zowel ouder als kind goed is om buiten te zijn, ook in de winter! Verschillende onderzoeken tonen aan dat buiten/in de natuur zijn een positieve bijdrage levert aan onze mentale en fysieke gezondheid. Het is wel belangrijk om je kleding aan te passen aan de weersomstandigheden!

High quality

De workouts van Fit family zijn ontwikkeld met een expertteam, waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd:

Jack van der Walle
Gymdocent basisonderwijs

Miranda Tong Sang
Kinder & Jeugdpsycholoog

Ronald ten Cate
Kickboks-trainer & Trainer youké-sterke jeugd

Leiah Brigitha
Tophockeyster AH&BC en trainer jeugd & volwassenen

Ben Jongejan
Assistent-trainer Team Jumbo-Visma

Dymph Bruijnes
(Kinder)fysiotherapeut

De trainers van Fit family hebben allemaal de Fit family trainersopleiding doorlopen, waarbij zij de belangrijke elementen van de Fit family workouts aanleren.

Bonding

Naast de bonding tussen ouder en kind die versterkt wordt tijdens de workouts, is het bij Fit family belangrijk dat er een groepsband ontstaat tussen de deelnemers en met de trainer. Dit zal ervoor zorgen dat zowel ouder als kind zich op zijn gemak voelt en vrijuit kan meedoen. Dit is de reden dat je je bij Fit family aanmeldt voor een vaste groep. Ook schenkt de trainer na afloop een bekertje water in voor alle kids, waarbij er gelegenheid is om met elkaar even na te kletsen en een stukje fruit te eten.

  • Jack van der Walle

    Gymdocent basisonderwijs
  • Miranda Tong Sang

  • Ronald ten Cate

  • Leiah Brigitha

  • Ben Jongejan

    Assistent-trainer Team Jumbo-Visma
Voor de FitFamily nieuwsbrief
Nieuwsbrief inschrijving

Mis onze maandelijkse tips en acties niet langer! Je ontvangt direct een code voor een gratis proefles: leuk voor jezelf of om kado te doen!